Praesidium

Hallootjes! Ik ben David Ramakers en ben 21 jaar, student secundair onderwijs. Zot van inktvisjes, kasteelbier rouge en goed avondje uit!

In het studentenleven noemt iedereen mij Fjuum en dit jaar mag ik de functie van Praeses uitoefenen. Bij Praeses zijn komt enorm veel kijken en daarom helpt de vice mij hier allemaal aan denken. Naast de leiding nemen over de groep, ben je ook het gezicht van de vereniging en ga je langs op anderen hun evenementen. Je leidt cantussen, drinkt veel bier en houdt contact met leden van de voorbije jaren.

Ikzelf ben een warrige losbol en ben dus enorm blij met het top praesidium dat mij dit jaar ondersteunt.

Ik ben 21 jaar, studeer leerkracht secundair geschiedenis - informatica. Dit jaar ben ik de vice-preases, dat wil zeggen dat ik de praeses letterlijk en figuurlijk ondersteun.

Als je meer wil weten van mij dan moet je met me komen babbelen 😉.

Ik ben de ab-actis van dienst. Ik zorg dus onder andere voor de prominosmail en voor de verslagen. Je kunt me dus zien als DE secretaresse van Prominos. Wie me zoekt kan me regelmatig in de Linck / de Fitlink vinden want deze ab-actis houdt heel erg van feesten.

Pantr, Quaestor, 21, LO BR, sport = life.

Ik ben 20 jaar, de jongste van het praesidium. Ik stuur leerkracht secundair techniek - informatica. Ze hebben mij voorkozen tot schachtenmeester van dit jaar. Dus eigenlijk help ik de nieuwe leden doorheen het jaar met de schachtentemmer. Ben een echt feestbeest wil je naar een feestje gaan en niemand om mee te gaan kan je me altijd sturen. Heb ook een zeer grote liefde voor bier. Hoe meer bier hoe meer plezier 😂😂😂

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras in finibus ex. Nullam rhoncus erat et elit imperdiet auctor. Praesent molestie quam in diam consectetur placerat. Aliquam ultrices elementum lacus ac dapibus. Curabitur vulputate lobortis sem et hendrerit.

Read More

Hoi hoi! Ik ben Hannah, de vertor van dienst! Al 21 jaar lang ben ik een gekke wanne be rosse die altijd lacht en zegt wat ze denkt. Naast feesten en gek doen studeer ik voor kleuterjuf, wat goed past bij mijn spastisch gedrag. Nood aan flauwe grapjes, sexy opmerkingen en veel liefde? Dan moet je bij mij zijn!

20 jaar, leraar lager onderwijs, ik ben praetor: ik draag de vlag totdat ik zelf van mn (vlaggen)stokske ga

Hey, hallo! 
Mijn naam Astrid Martens maar iedereen in het studentenleven noemt me Manga. Ik ben 21 jaar en studeer voor leraar secundair onderwijs geschiedenis en engels. (Aan de PXL uiteraard) Ik ben dit jaar de Bacchus van dienst, dit wil zeggen dat ik de verantwoordelijke ben voor alles wat met drank te maken heeft. Vaten, tappen, cocktails mixen, inkopen doen etc. Daar hou ik me mee bezig. Buiten de leukste en belangrijkste functie voor een student. (In een vereniging) Ga ik me graag meerdere malen per week. amuseren. Het gebeurd niet vaak dat ik een feestje mis. Dus zoek je een cantusbuddy of denk je alleen te zijn op een TD? Kijk even rond. De kans is groot dat je mij tegen het lijf loopt. 😉

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras in finibus ex. Nullam rhoncus erat et elit imperdiet auctor. Praesent molestie quam in diam consectetur placerat. Aliquam ultrices elementum lacus ac dapibus. Curabitur vulputate lobortis sem et hendrerit.

Read More

Ik ben Toon! 23 jaar en studeer een master bedrijfscommunicatie in Leuven. Dat zorgt ervoor dat ik minder te vinden ben in het Hasseltse studentenleven. Maar een prominosfeestje durf ik niet over te slaan (poepeklets van Fjuum). 

Ik beheer als media de Facebook- en Instagrampagina. De site zoals die er nu uit ziet is ook door mij ontworpen en dat heeft me bloed, zweet, tranen en een hoop gezeur aanhoren gekost. 

In mijn vrije tijd loop ik rondjes op een atletiekpiste en kan je mij terugvinden achter mijn camera op één of ander pop-punk concert!
Ooh ja mijn foto's kan je terugvinden op Instragam. 

Loading