Praesidium

Heeeyy, ik ben Brent Geurts.

Ik studeer leerkracht secundair onderwijs voor de vakken techniek en informatica. Dit jaar ben ik de praeses. Het is dus mijn bedoeling om deze geweldige bende te leiden en er allerlei leuke dingen mee te doen doorheen het academiejaar. Jullie zullen mij vaak terugvinden op feestjes en cantussen.

Ik zeg altijd: 'Beter 10 pintjes in de hand dan 10 pintjes op de grond.'

Hey hey, mijn naam is Laura. Dit jaar ben ik jullie vice-praeses.

Ik ben als het ware de rechterhand van de praeses. Dit houdt in dat we de taken verdelen en er samen voor zorgen dat alles op tijd geregeld wordt. Daarnaast zorgen Brent en ik er samen voor dat de banden met de school, de studenten en andere verenigingen onderhouden worden. Wanneer je met vragen zit kan je altijd bij ons terecht.

Zelfs op cantussen als Brent te zat is, staan we nog steeds voor je klaar. #DePraesesIsNietAltijdEvenCapabel #Family

Hey! Ik ben dit jaar de Quaestor van Prominos en ik heb slechts één doel:

Ik.Wil.Uw.Centjes.

Ik ben dus de persoon waar alle grote flappen heen getost worden en waarop jullie vertrouwen om ze niet op zijn eigen rekening te zetten. #Bullshit #IkSteelUwFlappen #IkBenEenGroteKleuter #Kleuteronderwijs

Hoi hoi! Ik ben Hanna, de Ab-Actis van Prominos.

Als een echte secretaresse zorg ik ervoor dat jullie op de hoogte zijn. Zo verstuur ik de mailtjes, maak verslagen van de vergaderingen en de shiftenlijsten voor op al onze leuke activiteiten.

Maar no worries, daarnaast ben ik ook gewoon een zotte doos die je zeker wel eens zal tegenkomen op een TD of cantus. Dus kom gerust naar me toe en drink eentje mee!

Hallo! Wie ben ik? Wie ben jij? 🤔

Goed, ik zal me even voorstellen. Ik ben Astrid maar noem me gerust Manga (dat doet iedereen toch al 😅). Ik ben dit jaar jullie schachtenmeester. Grote titel, maar eigenlijk ben ik de persoon die alle informatie naar jullie gaat communiceren, die altijd voor jullie klaarstaat voor een babbel, samen feesten, terrasjes te doen, sporten,... Vraag het me en ik ben er!

Kortom; samen met de schachtentemster jullie Prominos mama's.

Tot snel!

Hoi hoi! Ik ben Bonnie, de schachtentemster van Prominos!

Samen met mijn wederhelft van dit jaar ontferm ik me over onze lieve scha(ch)tjes. Ik hou van gezelligheid en sta altijd open voor een leuk gesprek. Maar onderschat me niet: zodra het nodig is, sta ik als temmer paraat!

Watch your steps dus... *wink wink*

Gellooo, ik ben Arne Craeghs en zit (hopelijk) in mijn laatste jaar kleuteronderwijs.

Ik ben dit jaar de fotograaf en bannerdesigner van dienst a.k.a. Vertor. Al de leuke en lichtelijk marginale fototjes die dit jaar op de pagina van Prominos verschijnen heb ik goed gekeurd en eens goed mee liggen lachen voor ik ze online gooi. 😉

Verder kan je me (soms) op cafe terugvinden met een lekker kwakske in de hand. Natuurlijk ben ik ook aanwezig op onze leuke TD's en gezellige cantussen. Kom zeker eens langs en leer deze leuke bende Prominossers kennen! 😊

Hé, jij daar!

Ben je opzoek naar een mooie website? Een instagram story vol overbodige GIF's? Of misschien een gesprek met droge humor, pikante opmerkingen en veel (linkse) traantjes van het lachen?

Dan ben ik de feminist voor jou!
(Sobere versie niet inbegrepen)

Hellokes!

Ik ben Katrijn en ik ben de nieuwe P.R. van dit jaar. 🙌🏻

Voor een feestje ben ik altijd te vinden, dus... Loate we d'er get sjoens van maeke 🎉

Heyhey, mijn naam is Kenny en ik ben de Bacchus voor dit jaar.

Mijn taak is er voor zorgen dat er genoeg drank en eten aanwezig is. Ook studeer ik voor leerkracht Biologie en Nederlands. Je zal mij regelmatig zien op TD's en cantussen want ik heb altijd zin in een feestje. Spreek mij ook gerust aan als je zin hebt in een gesprekje (zeker over voetbal en met name KRC Genk, hier kan ik uren over praten).

Doeidoei 👋 Groetjes de macarena mäster

-tekstje Wiki-

Hallowkes, mijn naam is Robin en ik ben jullie Ontspanning dit academiejaar!

Ik zal zorgen voor de leuke activiteiten die onze groepsband versterkt of even moet herstellen. Gaan we een avondje uit? Dan denk ik aan 1 woord: voordrink.

Mijn motto gaat als volgt: na elke inspanning volgt een ontspanning.

Dag vriendjes, ik ben Leen Cuypers.

Ik studeer voor leerkracht Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie en dit jaar vertegenwoordig ik de functie Sport. Ik zal instaan voor de sportieve activiteiten. Daaronder valt een TD'ke placeren ook natuurlijk😉. Op elke dansvloer zul je me tegen komen want dansen is ook een sport!

Kom zeker ook eens mee, altijd dolle pret 🤩

Hallo iedereen! Mijn naam is Lindsey en dit jaar ben ik de nieuwe Educa van Prominos!

Jullie zullen me vaak tegenkomen op een cantus of een TD, maar op onze eigen activiteiten breng ik jullie toch wat meer wijsheid mee. 🤓

xoxo

-tekstje papa beer-

Loading